Csináld magad!

Fedezze fel DIY programunkat

Megoldások falra és épületekre

Különböző felületi összetételű, védő- és dekor fal- és mennyezeti festékeket ajánlunk kül- és beltérre egyaránt. Választékunkban az impregnáló festékektől és szintező elegyektől a beltéri falfestékeken át a dekoratív többrétegű bevonatokig, speciális célú festékekig, biocidokig, homlokzati festékekig, gipszekig és betonfestékekig mindent megtalál.

 

Olvass tovább

Védő- és dekor fafestékek

A fa védelmére és dekorációjára három alap festékfajta létezik: lazúrokk vagy átlátszó festékek, zománcfestékek és lakkok. Az új és továbbfejlesztett hatóanyagoknak, valamint a festéktrendek lekövetésének köszönhetően legnépszerűbb festékeink díszítik, védik a fát, és még a megjelenésén is javítanak. Olyan átfogó favédelmi rendszert kínálunk, mely a fát megtámadó kértevők és az időjárás viszontagságai ellen nyújt védelmet.

 

Olvass tovább

Bevonatok fém- és műanyag felületekre

A fémtárgyakat a festés nem csupán megvédi, azoknak vonzerőt, melegséget, sokszínűséget és vonzó megjelenést kölcsönöz. A fémek időtartama véges. Legnagyobb ellenségeik a víz és a levegő. Emiatt a fedőréteg felhordása előtt, alapvédelmet biztosító termékeink segítségével megfelelően kell őket védeni a rozsda és a rohadás ellen.

 

Olvass tovább