Professzionális használatra szánt termékeink

Portfóliónk olyan termékeket is tartalmaz, amelyek akkor felelnek meg a velük szemben támasztott elvárásoknak a legjobban, ha azok profi kezekbe kerülnek. Ezek a termékek következetes és professzionális bánásmódot, valamint precízen meghatározott eljárásokat igényelnek a kívánt eredmény eléréséhez. Mivel a professzionális felhasználók ezen szegmense teljesen másként néz a termékekre, mint az otthoni felhasználók, ezért ezeket a termékeket kifejezetten profik számára fejlesztettük ki.

A festékreceptúrákat kifejezetten a bonyolult felületekre, alkalmazási technikákra és karakterisztikákkal fejlesztettük ki. A professzionális használatra szánt termékek csomagolásai könnyen felismerhetők. Az elülső címkén mások a színkódok és egyéb elemek, melyek a választott anyag egyedi tulajdonágait, rendeltetését, illetve helyes felhordási módját mutatják.

Lapozzon bele katalógusunkba, ahol még több, professzionális bánásmódot igénylő terméket talál.

 
Helios katalógus

Fedezze fel professzionális programunkat

 

Megoldások falra és épületekre

Különböző felületi összetételű, védő- és dekor fal- és mennyezeti festékeket ajánlunk kül- és beltérre egyaránt. Választékunkban az impregnáló festékektől és szintező elegyektől a beltéri falfestékeken át a dekoratív többrétegű bevonatokig, speciális célú festékekig, biocidokig, homlokzati festékekig, gipszekig és betonfestékekig mindent megtalál.

 

Olvass tovább

Védő- és dekor fafestékek

A fa védelmére és dekorációjára három alap festékfajta létezik: lazúrok, zománcfestékek és lakkok. Az új és továbbfejlesztett hatóanyagoknak, valamint a festéktrendek lekövetésének köszönhetően legnépszerűbb festékeink díszítik, védik a fát, és még a megjelenésén is javítanak. Olyan átfogó favédelmi rendszert kínálunk, mely a fát megtámadó kértevők és az időjárás viszontagságai ellen nyújt védelmet.

 

Olvass tovább

Bevonatok fém- és műanyag felületekre

A fémtárgyakat a festés nem csupán megvédi, azoknak vonzerőt, melegséget, sokszínűséget és vonzó megjelenést kölcsönöz. A fémek időtartama véges. Legnagyobb ellenségeik a víz és a levegő. Emiatt a fedőréteg felhordása előtt, alapvédelmet biztosító termékeink segítségével megfelelően meg kell őket védeni a rozsda és a rohadás ellen.

 

Olvass tovább

Padlófestékek

A kreativitásnak nincsenek határai, és mi a Heliosnál meg szeretnénk mutatni, hogy ez a padlófestékekkel is így van.

 

Olvass tovább