S.M.A.R.T.

A S.M.A.R.T. koncepció

A S.M.A.R.T. egy új, intelligens autófényezési megoldás, amely professzionális és megbízható termékeket tartalmaz, konkrét eredményekkel. A S.M.A.R.T. -al egy teljesen új autófényezési koncepciót mutatunk be. A legjobb minőségű fényezőtermékek egész sorát biztosítjuk tisztességes áron, a legjobb vásárlási élményt biztosítva professzionális felhasználóinknak. Minden termékjellemzőt az autófényezők által támasztott legfontosabb követelmények alapján terveztünk – különösen egyszerű használat és időtakarékos javítási folyamatok. Ezen célok elérése érdekében csakis a legjobb, korszerű nyersanyagokat használjuk. Új, holisztikus minőségellenőrzési folyamatokat vezettünk be, valamint kíváncsian hallgatjuk ügyfeleink igényeit és szükségleteit, amelyek alapján folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat.

A S.M.A.R.T. -nál meghallgatjuk kéréseit, törekszünk arra, hogy megértsük igényeit és környezetét, hogy a lehető legjobban tudjunk segíteni Önnek kihívásai leküzdésében. Termékeink sokoldalúságának köszönhetően személyre szabható megközelítést tudunk alkalmazni minden egyes piacon.

A S.M.A.R.T termékcsaládban megtalálhatók a gittek, töltőanyagok, átlátszó borítások, keményítők, hígítók, és tisztítószerek is.

Ha többet is meg szeretne tudni a S.M.A.R.T-ról, átogasson el ide:  www.smart-refinish.com